Sunday, May 29, 2011

The Sims 3 Generations (2011)


Game Info :
Publisher: EA Games
Developer: The Sims Studio
Genre: Virtual Life
Platform: PC
Release Date: 05/2011

System Requirements :
2.0 GHz P4 processor or equivalent
1 GB RAM
128 MB Video Card with support for Pixel Shader 2.0
The latest version of DirectX 9.0c
Microsoft Windows XP Service Pack 2 (check your Windows upgrade if you don’t have service pack 2. If you have service pack 3 is ok!)
At least 5.3 GB of hard drive space with at least 1 GB of additional space for custom content and saved games.
Read more »

Thursday, May 26, 2011

DiRT 3 Repack Black Box


Game Info :
Repacked by: Black_Box
Type: Lossless
Language(s): English,French,German,Italian,Spanish
Size: 3.87 GB  

System requirements :
Recommended specifications
* Windows Vista® or Windows® 7
* AMD Phenom™ II / Intel® Core™ i7
* 3 GB RAM
* 15 GB Hard Drive Space
* Graphics Card: AMD Radeon™ HD 6000 Series
* DirectX Compatible Sound Card
* DirectX 11
Read more »

Tuesday, May 24, 2011

Fallout: New Vegas + DLCs Lossless Repack


Game Info : 
Repacked by: R.G. Catalyst
Type: Lossless
Includes: Bonus packs (Caravan Pack, Classic Pack, Mercenary Pack, Tribal Pack)
Dead Money DLC
Language(s): Voice: English Text: Russian, English
Size: 4.81 GB (4.35GB + 482MB) 

Minimum System Requirements :
OS: Windows 7/Vista/XP
CPU: dual core 2.0 GHz
Memory: 2GB RAM
Storage: 10GB free hard drive space
Video card: NVidia GForce 6 series, ATI 1300XT series
Read more »

Saturday, May 21, 2011

Fable 3 Eng Repack Black_Box

Game Info : 
Repacked by: Black_Box
Type: Lossy (Videos downgraded)
Language: English
Size: 4.16 GB


Minimum System Requirements :
OS: Windows XP
CPU: Core 2 Duo at 2.0 GHz
RAM: 2 GB
HDD: 10 GB free disk space
Graphics: GeForce 8800 Graphics 256 MB Memory
Sound Card: DirectX 9 Compatible
DirectX: 9
Read more »

Brink Eng Lossless Repack


Game Info :
Repacked by: z10yded
Repack Type: Lossless
Language(s): English
Size: 3.87 GB

Minimum System Requirements :
CPU: Intel Core 2 Duo 2.4GHz or equivalent
RAM: 2GB RAM
VGA NVIDIA 8800GS / AMD Radeon HD 2900 Pro or equivalent
OS: Windows XP(SP3)/Vista/Windows 7
HDD: 8GB of free space
Read more »

Download Firefox 5.0 Beta 1

The Web is all about innovation, and Firefox sets the pace with dozens of new features to deliver a faster, more secure and customizable Web browsing experience for all.
User Experience. The enhancements to Firefox provide the best possible browsing experience on the Web. The new Firefox smart location bar, affectionately known as the "Awesome Bar," learns as people use it, adapting to user preferences and offering better fitting matches over time.
Performance. Firefox is built on top of the powerful new Gecko platform, resulting in a safer, easier to use and more personal product. 
Security. Firefox raises the bar for security. The new malware and phishing protection helps protect from viruses, worms, trojans and spyware to keep people safe on the Web.
Customization. Everyone uses the Web differently, and Firefox lets users customize their browser with more than 5,000 add-ons.
Read more »

Download Google Chrome 13.0.767.1 Beta

Google Chrome is a browser that combines a minimal design with sophisticated technology to make the web faster, safer, and easier.
One box for everything : Type in the address bar and get suggestions for both search and web pages.
Thumbnails of your top sites : Access your favorite pages instantly with lightning speed from any new tab.
Incognito mode : Don't want pages you visit to show up in your web history? Choose incognito mode for private browsing.
Safe browsing : Google Chrome warns you if you're about to visit a suspected phishing, malware or otherwise unsafe website.
For information about alpha and developer builds, check out the Chrome dev channel here.
Read more »

Download Opera 11.11

A full-featured Internet browser, Opera includes pop-up blocking, tabbed browsing, integrated searches, and advanced functions like Opera's groundbreaking E-mail program, RSS Newsfeeds and IRC chat. And because we know that our users have different needs, you can customize the look and content of your Opera browser with a few clicks of the mouse.
Read more »

Saturday, May 14, 2011

The First Templar Eng Repack Black_box


Game Info :
Repacked by: Black_box
Type: Lossy (Videos Recoded to Lower Bitrate)
Size: 2.88 GB
 
Minimum System Requirements :
OS: Windows XP, Vista or Windows 7
CPU: Intel Core 2 Duo 2.0GHz or Athlon 64 X2 Dual Core 4600+
RAM: 1 GB (2 GB for Vista and Win7)
HDD: 4 GB free disk space
Graphics: 256 MB GeForce 8600 or Radeon HD 3800 series
Sound Card: DirectX 9 Compatible
DirectX: Version 9.0c
Read more »

Wednesday, May 11, 2011

Hydrophobia Prophecy Eng/Multi8 Repack


Game Info :
Repacked by: Ultra
Type: lossless
Language(s): Voice:English Text:Eng,Fr,Ger,Ita,Spa,Chn,Jap,Kor
Size: 1.55 GB
  
System Requirements :
OS: Windows XP / Windows Vista / Windows 7 with latest Service Pack
CPU: Intel Core 2 Duo, AMD Athlon X2
RAM: 2 GB
GFX: NVidia 8600GT with 512MB RAM or Radeon HD 3650 with 512MB RAM
DirectX: DirectX 9.0c
HDD: 8 GB
Audio: DirectX Compatible Sound Card

Read more »

Tuesday, May 10, 2011

Cara Install dan Mengaktifkan Key Kaspersky Selama 99999 Hari

Alhamdulillah akhirnya jadi juga nih tutorial Cara Install dan Mengaktifkan Key Kaspersky Selama 99999 Hari, ya mudah2n bisa berguna dan bermanfaat buat sobat koDe-Xp khususnya. Oke tanpa busa basi lagi gue langsung kasih deh caranya , simaklah dengan teliti dan hati yang tentram, Gkgkgkgk. . .. o_O

- Download dulu KAV 2011 atau KIS 2011, Klik disini.

- Download juga Kaspersky Anti-Blacklist, Klik disini.
Read more »

Monday, May 9, 2011

Borderlands Game of the Year Edition Eng Repack


Game Info :
Repacked by: R.G. Catalyst
Type: Lossy (V - 65%)
Game version: 1.4.1
4 DLCs: The Zombie Island of Dr. Ned, Mad Moxxi’s Underdome Riot, The Secret Armory of General Knoxx, Claptrap’s New Robot Revolution
Size: 4.28 GB
MD5: CECEAE0C9889C1227CFF75823FB8D639

Minimum System Requirements :
Windows XP/Vista
2.4GHz Processor
1GB RAM
8GB Hard Disk Space
256MB GeForce 200/Radeon R600 Video Card
Windows Compatible Sound Card
8X DVD-ROM Drive
Read more »

Sunday, May 8, 2011

Windows XP SP3 3G By GeniusTeam

OS yang bernama Windows 7 Genius 2010 ini sebenarnya windows XP dengan style windows 7. Banyak sekali windows XP modifikasi Windows 7 saat ini dengan beraneka ragam jenis dan nama yang berbeda namun dari sekian banyaknya yang pernah aku pakai sampai saat ini adalah Windows7_3G_BY_GeniusTeam yang paling aku suka. Entah itu dari segi penampilan, kecepatan serta fitur-fitur dan aplikasi yang telah ditanamkan pada OS ini.

Sang pembuatnya yang berasal dari negara mesir ini cukup baik untuk anda pergunakan sehari-hari dan perlu anda ketahui bahwa Windows Genius ini tidak menyertakan dengan driver jadi apabila anda tidak mempunyai cadangan driver mainboard bawaan PC anda lebih baik anda mempunyai master cobra driver yang mendukung untuk windows XP/7/Vista.

Beberapa aplikasi tambahan pada Windows XP 3G BY GeniusTeam SP3 antara lain: Stardock windowblind 6.02, Windows Media Player 11, Mozilla Firefox 3.6, Internet download manager 5.19 [IDM], Opera 10.53, UltraISO 9.3, Yahoo Messenger 10, Windows Live messenger, Java 6, Windows 7 sidebar, TuneUp Utility 2010, Styler 7, Power shell XP 3.01, Vista Driver Icon, Nero micro 8, Hyper windows, Foxit Reader, CCleaner 2010, Aimp 261 (media player) dll.
Read more »

Saturday, May 7, 2011

Cargo The Quest For Gravity-SKIDROW (PC 2011)

Cargo The Quest For Gravity-SKIDROW (PC/2011)
Game Info :
Developer: Ice-Pick Lodge
Publisher: Viva Media Lace Mamba Global
English | PC | ISO
Size: 876.03 MB
Genre: Adventure

Install :
1. Unpack the release
2. Mount or burn image
3. Install
4. Copy all files from the SKIDROW folder to the game installation
5. Play the game
6. Support the companies, which software you actually enjoy
Read more »

Stoked Big Air Edition Multi5 Repack


Game Info :
Repacked by: RePack by Arow & Malossi
Repack Type: Lossless
Size: 1.81GB


Minimum System Requirements :
OS: Windows: /Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3/ Seven

Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
Memory: 1.5GB,
8GB Free Hard Drive Space
Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900 (Direct X 9c compatible)
[not compatible with ATI 2400 Series]
Read more »

Friday, May 6, 2011

Section 8: Prejudice (2011) PC Game

 

Game Info :
Repacked by: !Sagat!
Type: Lossless
Language(s): English
Size: 2.89 GB
 
Minimum Requirements :
OS: Windows XP/Windows Vista/Windows 7
Processor: Intel 3.0GHz (single), 2.0GHz (dual), or AMD AthlonXP3200+
Memory: 2 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce 7800 or ATI Radeon X1900 (NVIDIA GeForce GTX 460 or better recommended)
DirectX: DirectX 9.0
Hard Drive: 5.5 GB space free
Sound: DirectX 9.0 compatible sound card
Read more »

Crysis 2 Repack

Game Info :
Repacked by: KaPiTaL SiN
Type: Lossless
Language(s): English, Spanish
Version: 1.1
Size: 3.96 GB

System Requirements :
Operating System: Windows XP / Vista / 7 (32-64 bit)
CPU: Intel Core 2 Duo 2.0 GHz, AMD Athlon 64 X2 2.0 GHz or better
Memory: 2 GB Windows XP / 3 GB Windows Vista - Windows 7
Hard drive space: 7.95GB + 7GB temp
Graphics: NVIDIA GeForce 8800 GT 512 MB of memory or higher; ATI/AMD Radeon HD 3850 512Mb RAM or higher
Sound: 100% DirectX 9.0c compliant card
Network: Internet connection required multiplayer
Read more »

Portal 2 Rip by KaOs (2011)

 

Game Info :
Ripped by: KaOs krew
Ripped: Multiplayer
Language(s): English
Video Quality 50%
Size: 1.94 GB
System requirements :
Windows XP or later[6]
3.0 GHz Intel Pentium 4 or 2.0 GHz Dual Core Processor
1 GB of RAM on Windows XP or Windows 7 (2 GB on Windows Vista)
7.6 GB hard disk space
DirectX 9 graphics card with 128 MB RAM
Sound card DirectX 9.0c compatible
Read more »

Mount and Blade With Fire and Sword (2011) PC Game

 

Game Info :
Mount and Blade With Fire and Sword-SKIDROW
Release Date: 03-05-2011 | PC | ISO
Size: 846 Mb
Genre: RPG

System Requirements :
OS: Windows 2000/ME/XP/Vista/Windows 7
CPU: 2.1Ghz or higher
RAM: 1 GB
HDD: 900 MB
Video: 128 MB+ graphics card
Sound: Direct X-compatible sound card
Read more »

Thursday, May 5, 2011

Ciri - Ciri Dajjal

Dajjal adalah seorang manusia dari keturunan Yahudi. Dia bukan Jin atau apajua makhluk lain selain ia sebagai manusia yg ditangguhkan ajalnya “Minal Munzharin” seperti halnya Nabi Isa as yg di angkat oleh Allah swt ke atas langit dan ditangguhkan kematiannya sehingga beliau nantinya turun semula ke atas muka bumi ini lalu beliau akan mati dan di kuburkan di Madinah Al Munawwarah. Sama juga halnya dgn Iblis yg di tangguhkan kematiannya sehingga kiamat nanti.

Dajjal
; ayahnya seorang yg tinggi dan gemuk. Hidungnya seperti Paruh burung. Sedangkan Ibunya pula seorang perempuan gemuk dan banyak dagingnya. MenurutImam Al Barzanji ada pendapat mengatakan bahawa asal keturunan bapanya ialah seorang Dukun Yahudi yg di kenali dgn “syaqq” manakala ibunya adalah dari bangsa Jin. Ia hidup di zaman Nabi Sulaiman as dan mempunyai hubungan dengan makhluk halus. Lalu oleh Nabi Sulaiman ia akhirnya ditangkap dan dimasukkan ke dalam penjara. Walau bagaimanapun kelahiran dan kehidupan masa keciltidak diketahui dgn jelas.
Read more »

The Next Big Thing [PC_2011_SKIDROW]


The Next Big Thing [PC/2011/SKIDROW]
Game Info :
PC GAME | ISO | English
Developer: Pendulo Studio
Publisher: Focus Home Interactive
Size: 3.87 GB
Genre: Adventure 

Install :
1. Unpack the release
2. Mount or burn image
3. Install
4. Copy all files from the SKIDROW folder to the game installation
5. Play the game
6. Support the companies, which software you actually enjoy!
Read more »

Wildlife Park 3 ENG RIP (2011)

Wildlife Park 3 ENG RIP (2011) | 277 Mb
Game Info :
Genre: Strategy/3D
Developer: B-alive
Platform: PC
Publisher: BitComposer Games
Publication Type: RIP
Language: English

System requirements :
- Operating system: Microsoft Windows XP SP3 / Windows Vista SP1 / Windows 7even
- Processor: Intel Core 2 Duo E4300 3.0 GHz or AMD Athlon X2 4400 +
- Memory: 1 GB (Windows XP) / 2 GB (Windows Vista / 7)
- Video: 3D-graphics adapter with 256 MB memory, compatible with DirectX 9.0 and supports Pixel Shader 3.0 (Nvidia GeForce 8600 / ATI Radeon HD 2600 or better)
- Sound: Sound card compatible with DirectX 9.0c
- Free hard drive space: 3 GB
- Additional software: DirectX 9.0c or DirectX 10
- Controls: A keyboard and mouse
Read more »

Wednesday, May 4, 2011

Cara Membuat Tombol Navigasi Bernomor di Blog

Tombol navigasi bernomor contohnya seperti pada bagian bawah blog ini. Selain mempermanis tampilan blog, fungsinya juga memudahkan bagi para pengunjung menjelajahi blog kita.


Gimana krenZz juga kan jadinya blog kita, selain itu juga memudahkan para pengunjung untuk berpindah ke pages selanjutnya, Berikut ini cara lengkap untuk membuatnya :
Read more »

Command & Conquer : Red Alert 3 - Skullptura (PC / Full-Rip)

 
System Requirements :
OS: Windows XP, Windows Vista (32-bit; 64-bit versions of Vista are not supported)
CPU: 2.0GHz or high, or AMD equivalent, Vista - 2.2 GHZ
RAM: 512 MB or more, Vista - 1GB RAM or more
Disk Drive: 8x or faster DVD drive for retail SKUs, not required for digitally downloaded version
Hard Drive: 6.0 GB or more of free space
Video: GeForce4, ATI Radeon 8500 or greater
 
How to install :
1) disable UAC on Vista
2) extract .rar archive to NORMAL/SHORT PATH , somewhere like D:\Games
3) run setup.bat
4) follow on-screen instructions
Read more »

Pirates Of Caribbean: At Worlds Of End


MINIMUM PC REQUIREMENTS :
Windows XP/Vista
Pentium 4 or AMD Athlon 1.5GHz Processor
256MB RAM
1.4GB Hard Disk Space
64MB DirectX compatible 3D Video Card with Hardware T&L
DirectX compatible Sound Card
DirectX 9.0c
DVD-ROM Drive
Read more »

Tuesday, May 3, 2011

Award Number Three

Alhamdulillah dapat Award lagi nih, padahal baru beberapa hari, ternyata dapat lagi. Award ini diberi sobat saya  amPuzz , mudah-mudahan dengan Best Friend Award ini bisa menambah aku semangat lagi buat ng'blog.

Terima kasih ya amPuzz karena telah mempercayai saya untuk mendapatkan Award ini, saya akan menyimpanya baik-baik deh, hehe. ..

 

Salam,
Admin koDe-Xp
Read more »

Award Yang Kedua Kalinya

Alhamdulillah aku dapat Award lagi, jujur nggak nyangka banget aku bisa dapatin award ini, padahal aku masih baru kenal n baru juga berkunjung ke blognya Pradina,tapi dina baik banget udah ngasih aku award ini.

Mudah-mudahn dengan award kali ini aku bisa tambah semangat lagi ng'blognya, jadi blog aku bisa update n selalu memberikan yang terbaik dan bermanfaat buat sobat ku semua.

Terima kasih aku ucapkan Kepada Allah yang masih membrikan ku kehidupan, kesehatan, rezeky, dan selalu mengabulkan doa-doa ku. Terima kasih juga u/ mama, keluarga, sahabat, teman dan pacar ku hehe. .., yang selama ini terus mendukung ku dan menyemangati ku sehingga aku bisa selalu menjalani hidup ini dengan semangat.
Read more »

Grand Theft Auto: Shinobi World

�   
Game Info :
Year: 2011
Genre: Action
Developer: Rockstar Games & naruto-play
Publisher: naruto-play
Platform: PC

System requirements :
Operating System: Microsoft ® Windows ® 2000 (SP3) / XP
Processor: Pentium April 2400 MHz +
Memory: 512 MB (1024 MB for Windows Vista)
Video: 64 MB & 128 MB
Sound card: compatible with DirectX ® 9.0 (No she did not start the game!)
Free hard drive space: 5.86 GB
Read more »

Counter Strike Xtreme v.5


Descriptions :
PC ENG Developer: Sierra Publisher : Bluelytning 
Year : 2011 
Size : 835 MB
Genre : FPS, Action 

System requirements :
Processor : AMD Athlon 1200 + / Intel Pentium 3 1.2 GHz
RAM : 256 MB
Video Card : nVidia GeForce 2 MX / ATI Radeon 7xxx
Read more »

Cara Mengganti Logo Favicon Blog

Mudah-mudahan postingan kali ini juga bermanfaat meskipun ilmu lama, tapi aku yakin masih banyak yang memerlukan, ini juga termasuk pesanan dari sobat koDe-Xp yang req cara mengganti icon blognya.

Nah apabila kamu membuat blog di Blogger.com, maka favicon yang berada di samping alamat URL sobat adalah berupa favicon blogger,berupa logo blogger berwarna orange. Favicon ini bisa diganti, lalu bagaimana jika anda ingin mengganti/merubah favicon ini?
Read more »

Membuat Gambar Melayang di Pojok Blog

Kali ini aku posting cara lama aja ya, ini di req sama sobat koDe-Xp juga, dari pada nggak ada yang di post, disini aku mau ngebahas cara mudah dan cepat membuat gambar melayang di pojok blog kita, entah itu kanan , kiri, atas, pokoknya dimana aja asalkan di pojok semuanya bisa sob, yang penting rajin aja ngebaca caranya dibawah. kalau begitu langsung aja baca caranya dibawah.

Mudah-mudahan ini bisa bermanfaat bagi blogger yang masih baru, jujur saya juga masih dalam tahap belajar, intinya kita saling membantu sesama sapa aja yang mau berlajar, coz berbagi ilmu itu ternyata menyenangkan sobat. .. o_O
Read more »

Monday, May 2, 2011

SBK (2011) Superbike World Championship PC Game

 

Game Info :
Publisher: Black Bean Games
Developer: Milestone S.r.l
Genre: Motorcycle Racing
Platform: PC
Size: 2.03 GB
Release Date: 04/2011

Minimum System Requirements :
Operating System: Windows XP SP2, Windows Vista or Windows 7
Processor: Intel 2.4Ghz or similar
Hard disk space: 3 GB
RAM: 1GB
Video Card: NVIDIA Geforce 7600 or ATI X1600 or higher (it must be able to manage Pixel Shader 3.0) with at least 512MB of display memory
Read more »

Yar's Revenge (2011) PC Game




Yars Revenge-SKIDROW | 741.48 Mb
Year: 2011 | Genre: Arcade | Platform: PC | Language: English | Publication Type: license
Publisher: Atari | Developer: Killspace Entertainment
Read more »

Sunday, May 1, 2011

Windows 7 All Version 2011

Berikut daftar link download langsung untuk Windows 7 ISO. Karena tidak semua edisi Windows 7 dijual secara online, dan tidak semua versi bahasa dijual secara online, hanya beberapa edisi atau versi bahasa link download Windows 7 ISO images yang tersedia.

Mohon maaf kalau link untuk download tidak ada link lokalnya , karena saya hanya share aja, kalau ingin link ini dipindah ke Enterupload bisa langsung aja komentar di bawah, nanti akan saya upload di Enterupload, karena sekarang menurut saya link EU sangat cepat untuk download, tidak seperti dulu lagi jadi mudah-mudahan ini bisa bermanfaat buat sobat koDe-Xp semua, saya minta maaf apabila ada kekurangan, Terima kasih.
Read more »